Експертите са създали подобни тестове, за да определят  какво тревожи

...
Експертите са създали подобни тестове, за да определят  какво тревожи
Коментари Харесай

Експресен тест: С какво ще ви зарадва бъдещето? Може да е простичък, но удря право в целта!

Експертите са основали сходни проби, с цел да определят  какво тревожи даден човек сега. Без даже да го осъзнаваме, ние може би знаем отговорите на доста от въпросите, които ни засягат. Всичко е в подсъзнанието ни, което е постоянно една крачка напред от съзнанието, написа lekuvai.bg.



Обърнете внимание на фотографията.

 Какво първо ви хвана окото? Отговорът може да каже доста за вас и вашето бъдеще. Може би с помощта на този тест ще бъдете в положение да извършите крачката, на която не се решавате от дълго време. Нека да стартираме!  че ви чака в бъдеще

 

1) Ябълка

Видяхте ли ябълката? Значи е извънредно време да се отпуснете и да не мислите за нищо. Вие сте умен човек, пробвайте се да не се вършиме неточности, които могат да нарушат спокойния ви живот. Нищо чудно, че ябълката от дълго време е знак на мъдростта, както и риска от изкушението.

Съдейки по всичко, вие сте отворени за новостите. И най-вероятно точно нови подобрения може да се появят в живота ви. В същото време, това не е наложително да е някакво огромно събитие. Обновен маникюр и прелестно запознанство ще свършат работа и ще ви донесат много приятни прекарвания.

2) Пеперуда

Първо сте забелязали пеперудата? Това значи, че вашето подсъзнание предвкусва много позитивни събития. Вие безусловно летите на крилете на щастието в очакване на осъществяване на нещо извънредно. Погледнато от позиция на символиката, пеперудата съставлява промяна на не много атрактивната гъсеница в нежно и ефирно творение. Помислете, не сте ли мечтали точно за това?

Имайте поради, че животът на пеперудата е кратък и тя има малко време да изпълни всички проекти, в противоположен случай скоро още веднъж ще се трансформира в какавида и ще гради новите проекти в тесни условия. Затова уловете момента! А върху проблемите ще имате време да помислите.

3) Нож

Виждате ли първо ножа? В този контекст това значи, че в този момент е времето да се отървете от ненужните терзания и елементарни минали недоволства, които вгорчават вашето битие.

Разбира се, да се разделиш с предишното с едно махване на ръката е трудно, само че и да се забием в него също не си коства, другояче ни чакат проблеми в бъдещия живот. Затова не зацикляйте в нещо, което може да разрешите с тракване на пръстите. Спомнете си добрата стара поговорка, която гласи: „ Седем пъти мери – веднъж режи “.

4) Насекомите

В очите ви се наби насекомото? Това е сигурен знак, че сте в положение да видите всички нюанси и да направи съответните заключения. В допълнение, имате дарбата да прикривате истинските си планове и да останете незабелязани за известно време. Понякога е по-изгодно да направите директна офанзива, само че е нужна и въздържаност.

Ако първото нещо, което виждате, е гъсеницата или червея, то за да решите проблемите си, понякога би трябвало да се държите по този начин, както желаете. Спрете да контролирате възприятията си!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР